Erkend dealer

Kunststof voordeuren

De eerste indruk telt

Een voordeur bepaalt in sterke mate de uitstraling van een woning. Het samenstellen van een deur is, naast belangrijk, ook zeer persoonlijk. Daarom zijn kunststof voordeuren van ALKU tot in detail aan te passen aan jouw wensen. Zo geef je een persoonlijke tint aan de entree van jouw woning.

Kunststof voordeuren van ALKU

ALKU is een bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in het ontwikkelen van de beste kunststof deur- en vensterramen. De producten van het merk zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten en omdat Opweg Kunststof Kozijnen officieel dealer is van ALKU, kun je alle producten van dit merk bij ons aanschaffen. Hoe jouw huis er ook uit moet zien, je kunt bij ons terecht om jouw ideale deur- en vensterramen aan te schaffen en te laten plaatsen. Alle producten van ALKU zijn energiebesparend, hebben een lange levensduur, zijn inbraakwerend en betaalbaar. Het maakt niet uit welke deur- en vensterramen je koopt: je maakt altijd de juiste keuze.

Voordelen van een kunststof voordeur

Kunststof voordeuren en deurkozijnen staan bekend om hun uitstekende isolatiewaarde. Warme blijft binnen. Wind, kou en regen blijven buiten. Een veilige en duurzame keuze dus.

Stel je deuren zelf samen

Je kunt de deuren zelf samenstellen, dus the sky is the limit. Kies de soort, maat, vorm en kleur voordeur die bij jouw woonstijl past. Wij denken niet alleen na over de deur maar ook alles eromheen van zijramen tot dorpels. Wat voor kunststof voordeur je ook zoekt, wij kunnen hem maken.

Enthousiast geworden van dit verhaal?