Erkend dealer

Tuindeuren en openslaande deuren

Lekker leven met de tuindeuren wagenwijd open

De kunststof tuindeuren van ALKU geven de achterzijde van je woning een open karakter. Ideaal tijdens een buitendiner, een tuinfeest of wanneer je binnen van de frisse lucht wilt genieten.

Voordelen van kunststof tuindeuren?

Kunststof tuindeuren hebben een lange levensduur en je hoeft ze nooit te schilderen. Eens in de zoveel tijd even afsoppen is voldoende. Door de manier waarop de ALKU tuindeuren worden gemonteerd, zijn ze ook nog een extra winddicht.

Veiligheid

De tuindeuren zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Bij een breuk blijven glasscherven plakken aan de laag die er overheen zit. Ook zijn de deuren voorzien van een ingebouwde meerpuntssluiting voor extra inbraakwerendheid

Naast gelaagd veiligheidsglas zijn de deuren voorzien van zogenoemde espagnoletsluiting. Dit houdt in dat er geen beslag te zien is op de passieve deur. Dit is de deur die je kunt dichtzetten. Met een espagnoletsluiting is het slot aan de zijkant van de deur verwerkt. Extra veilig dus!

Stel je deuren zelf samen

Je kunt de deuren zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit twee profielen: verdiept of vlak. Het verdiepte profiel is het typisch Hollandse profiel; robuust en traditioneel. Bij een vlak profiel oogt de deur wat smaller. Dit zorgt voor een moderne look. Kies ook zelf in welke RAL-kleur je je tuindeuren wilt. En qua model, glassoort, afmeting en extra opties heb je al net zoveel vrijheid. Benieuwd naar alle de mogelijkheden?

Enthousiast geworden van dit verhaal?