Erkend dealer

Welkom bij
Opweg kunststof kozijnen

Opweg kunststof kozijnen staat voor kwaliteit, vakmanschap en ervaring. We hechten veel waarde aan de persoonlijke aandacht en tijd voor elke klant. We zijn officieel dealer van ALKU kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Kunststof voordeuren

Een warm welkom, je thuis voelen begint immers bij de voordeur!

Tuindeuren en openslaande deuren

Een open karakter, lekker leven met de tuindeuren wagenwijd open.

Opweg Kozijn- en Geveltechniek
4.8
Gebaseerd op 80 beoordelingen
powered by Google
Wim MWim M
19:25 08 Mar 24
Ik heb hele goede ervaring met dit bedrijf, komen de afspraak meer dan na, leveren vakwerk. Op alle fronten aan te raden en bijna alles is mogelijk. Kortom, toppers.
Sean AlexSean Alex
15:48 26 Feb 24
Onze ervaring met Opweg is van begin tot eind uitstekend geweest. Vanaf het moment dat we hun showroom binnenstapten voor advies over een nieuwe voordeur en keukenraam, waren we onder de indruk van hun professionaliteit en kennis.Ries en Mike, de personen die belast waren met onze installatie, waren in elk opzicht uiterst professioneel. Hun aandacht voor detail was vanaf het begin duidelijk en ze benaderden hun werk met een mate van precisie. Wat echt opviel was hun toewijding aan klanttevredenheid. Ries deed er alles aan om de volgende dag, zelfs in het weekend, terug te komen om een ​​klein openstaand probleem aan te pakken. Onze nieuwe voordeur en keukenraam verbeteren niet alleen de esthetiek van ons huis, maar functioneren ook feilloos.Wij bevelen Opweg van harte aan. Bedankt, Ries, Mike en het hele team, voor het uitzonderlijk goed uitgevoerde werk.
Alfred RijndersAlfred Rijnders
18:20 11 Feb 24
We hebben onze kozijnen, schuifpui en voordeur laten vervangen door Opweg kozijnen. Het is altijd een beetje spannend om zo’n grote klus te laten uitvoeren.Maar zorgen bleken niet nodig want er is echt vakwerk geleverd. Vanaf de eerste gesprekken tot de planning en uitvoering is alles prima in prettige sfeer verlopen.Plaatsing en afwerking zowel buiten als binnen is echt top gegaan! De kozijnen zijn prachtig en de aansluiting op het bestaande stucwerk en vloer is heel strak uitgevoerd. Ook de bestaande plinten bij de deur en schuifpui werden nog even op maat aangepast en teruggeplaatst. Complimenten aan het hele team!
Peter JanssenPeter Janssen
06:51 05 Dec 23
Begin november hebben we door Opweg kozijn- en Geveltechniek op zolder (slaapkamer) een nieuw raamkozijn met screens laten plaatsen. Tevens hebben zij de kunststof delen laten vervangen door koraliet.Ze hebben zeer vakkundig werk geleverd. Aan het einde van de dag was de werkplek opgeruimd en schoon, en buiten rondom de container alles aangeveegd. Een bijzonder plezierige samenwerking vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. Voor vervolg klussen weten wij de weg naar Opweg kozijn- en Geveltechniek te vinden.
Ine DijkersIne Dijkers
16:43 24 Nov 23
Er is vandaag keurig gewerkt met nieuwe kozijnen te plaatsen, het ziet er prachtig afgewerkt uit en de mannen Arvid, Louis en Michael hebben alle oude kozijnen netjes afgevoerd. Top mannen!!
ARAR
11:25 09 Nov 23
Wij hebben een maand geleden onze kozijnen aan de voorzijde laten doen. De heren hebben topwerk geleverd. Ze waren binnen twee dagen klaar en hebben netjes alles afgewerkt. We zijn er super blij mee. Het tocht niet meer in huis en ziet er erg mooi uit. Het was een dure investering maar dubbel en dwars waard. Ik zou iedereen aanraden om de kozijnen bij hen te laten doen.
FreJel JelFreFreJel JelFre
15:07 08 Nov 23
Bij ons kunststofkozijnen geplaatst door Opweg kozijnen , het zijn echte proffessionals die perfect werk geleverd hebben .Vanaf het eerste contact tot plaatsing en nazorg in één woord geweldig .Dolf en Erna
Joop de JongJoop de Jong
12:41 13 Oct 23
Zeer recent door Opweg een schuifhefpui laten plaatsen. Ben er zeer tevreden mee. Er is mooi werk afgeleverd. Keurig verzorgd en snel gewerkt door de mannen van Opweg. Oud materiaal meegenomen en alles netjes achtergelaten. Complimenten. Een aanrader.
Arno Van Den HeuvelArno Van Den Heuvel
10:17 14 Aug 23
Bij de verbouwing van ons huis nieuwe kozijnen en voordeur besteld. Topkwaliteit. Echt prachtige kozijnen! Ons huis is veel ruimtelijker dan voorheen door de prachtige hoge kozijnen in de pui voor en achter.
Bianca KerkhofBianca Kerkhof
15:57 25 Apr 23
Na een vakkundig gesprek in de showroom hebben wij de de kozijnen voor de eerste verdieping besteld. Bij levering bleek 1 kozijn niet goed besteld te zijn. Meteen een nieuwe besteld, en later vervangen. Netjes opgelost. Een paar maanden later kozijnen voor de nokverhoging en het dakkapel besteld. Alles super netjes geleverd. Fijn bedrijf wat achter zijn product staat!!!
Kitty van RooijenKitty van Rooijen
13:59 22 Oct 22
Duidelijke offerte. Keuze in de showroom uitgebreid. Vervangen van de kunststofkozijnen: Zeer tevreden. Valentijn en Richard werkte heel secuur. Ze ruimde alles aan het einde van de dag helemaal op. Tot het vegen van de stoep aan toe.Ik vind dit bedrijf een aanrader!
Jan De HeusJan De Heus
07:31 19 Oct 22
Gewoon vakwerk en vriendelijke mannen die het uitvoerde.de gevelbekleding heeft een mooie uitstraling en totaalpakket ziet er professioneel uit!! Kan deze firma sterk aanbevelen
Linda van BokhorstLinda van Bokhorst
19:08 22 Jun 22
Naar meerdere offertes en mensen over de vloer gehad te hebben. Besloten met dit bedrijf in zee te gaan vanwege hun keurmerk en hun betrouwbare, open en eerlijke gesprek. Tip: de goedkopere offertes lees goed de lettertje wat je daadwerkelijk krijgt.Bij Opweg dus volledige vertrouwen en alles op professionele wijze aangepakt.De plaatsing verliep prima, zeer vakkundige monteurs die met je meedenken. Dat is in deze tijd heel wat waard. Het kost hun soms iets meer werk maar voor ons als klant is dit de service die je verwacht. Na 2 weken komen ze om alles weer even opnieuw af te stellen. Kortom wij waren en zijn erg blij met dit bedrijf. Nog nooit in een review 5 sterren gegeven maar zij verdienen het.
Nienke van der HorstNienke van der Horst
14:57 20 Apr 22
Het enige bedrijf dat ook echt langskwam voor het opstellen voor een offerte! Heel fijn, goede uitleg, niet alleen het gesprek voeren met de man in het huis. De prijs is gemiddeld. De schuifpui is echt prachtig dus prijs/kwaliteit vinden wij in orde! Ook bij het intekenen en bij de offerte advies gekregen over de keuzes en consequenties. Door een fout van de leverancier moest het uitgesteld worden en de communicatie daarover was duidelijk, snel en efficiënt! Het plaatsen van de schuifpui + raam ging snel. In 1.5 dag was alles af. Gemakkelijk en duidelijk overleg over bepaalde afwerkpuntjes. Er was wel nog een vraag over de factuur maar die is heel snel en goed opgepakt. Wij zouden Opweg zo weer gebruiken! Een van de collega's gaf aan dat ze nog een klus met een deur hadden dus daar gaan we nog naar kijken.
Jaco HerselmanJaco Herselman
13:33 12 Jul 19
Fijn bedrijf en makkelijke communicatie, paar keer ter plekke het werk opgenomen met 2 andere buren. Totaal in 3 dagen met 5-6 man onze voor- en achtergevels (3 woningen) alle gevelbekleding vervangen met keralit. Alle vragen werden tussentijds beantwoord en een nette oplevering met garantie.
js_loader