Erkend dealer

Opweg Kozijn- & Geveltechniek

Sinds de oprichting van Opweg Kozijn- en Geveltechniek B.V. in 2010 heeft ons bedrijf flink aan de weg getimmerd en is uitgegroeid tot een toonaangevende professional in het midden van het land. Wij hebben jarenlange ervaring, uitgebreide kennis, zijn betrouwbaar en werken enkel met de allerbeste merken en leveranciers. Inmiddels bestaat ons team uit meer dan 15 professionals die graag voor u klaar staan.

Opweg Kozijn- en Geveltechniek B.V. is erkend en gecertificeerd VKG lid en ALKU Dealer.

De klant staat bij ons centraal en wij zetten graag dat stapje extra, dit uit zich bijvoorbeeld in hoe betrokken wij zijn bij uw project. Bij ons wordt u uitstekend geholpen vanaf de offerte tot plaatsen en opleveren van het werk. We doen wat we beloven en dat heeft ervoor gezorgd dat we een heel goede naam hebben opgebouwd. Goed werk levert nieuwe klanten op, dat blijkt uit de vele aanvragen via mond-tot-mondreclame.

Wij zijn trots op de fijne ploeg vakbekwame en eigen monteurs die ons team rijk is, met hun uitgebreide ervaring komen we iedere keer weer tot het mooiste resultaat.

 

 

De koffie staat klaar in onze mooie en professionele Showroom te Nieuwegein! We verwelkomen u graag en altijd met een glimlach!

 

Wij zijn dé specialist in uw regio!  Opweg kunststof kozijnen heeft al in de volgende plaatsen kunststof geplaatst. IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Lopik, Maarssen, Bunnik, Odijk, Benschop, Driebergen, Zeist en omstreken.

Enthousiast geworden van dit verhaal?