Erkend dealer

Achterdeuren en schuurdeuren

Een achterdeur was nog nooit zo opvallend
Een achterdeur moet uitnodigen. Maar tegelijkertijd moet hij ook veilig zijn. Want u wilt alleen genode gasten binnen hebben. Omdat de achterdeur vaak uit het zicht is, is dit een geliefde plek voor inbrekers. Gelukkig zijn ALKU achterdeuren oersterk en opgewassen tegen deze niet-welkome gasten.

Kunststof achterdeuren van ALKU
ALKU is een bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in het ontwikkelen van de beste kunststof deur- en vensterramen. De producten van het merk zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten en omdat Opweg kozijn- en geveltechniek  officieel dealer is van ALKU, kun je alle producten van dit merk bij ons aanschaffen. Hoe jouw huis er ook uit moet zien, je kunt bij ons terecht om jouw ideale deur- en vensterramen aan te schaffen en te laten plaatsen. Alle producten van ALKU zijn energiebesparend, hebben een lange levensduur, zijn inbraakwerend en betaalbaar. Het maakt niet uit welke deur- en vensterramen je koopt: je maakt altijd de juiste keuze.

Veiligheid
De achterdeuren van ALKU voldoen aan de strenge normen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn standaard voorzien van gelaste verstevigingshoeken, veiligheidscilinders, meerpuntssluitingen, kerntrekbeveiliging en inbraakwerende en terugverende deurkrukken.

Stel je deuren zelf samen
Je kunt de deuren zelf samenstellen, dus the sky is the limit. Kies de soort, maat, vorm en kleur voordeur die bij jouw woonstijl past. Wij denken niet alleen na over de deur maar ook alles eromheen. Moet jouw deur naar binnen of naar buiten draaien? Alles is mogelijk. Wat voor kunststof voordeur je ook zoekt, wij kunnen hem maken.

Enthousiast geworden van dit verhaal?