Erkend dealer

Referenties

Opweg Kozijn en geveltechniek heeft vorige jaar bij ons de dakkapel gerenoveerd. Na een fijn kennismakingsgesprek hebben wij opdracht gegeven. De klus werd perfect uitgevoerd.

In juni 2014 heeft Opweg voor ons een nieuwe kunststof deur verzorgd met kunststof kozijnen. Na het aanvragen van verschillende offertes hebben we uiteindelijk gekozen voor opweg. Bertouwbaarheid, kwaliteit en vriendelijk zo kunnen we opweg het beste omschrijven

 

Opweg Kozijn- en Geveltechniek
4.7
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Kitty van RooijenKitty van Rooijen
13:59 22 Oct 22
Duidelijke offerte. Keuze in de showroom uitgebreid. Vervangen van de kunststofkozijnen: Zeer tevreden. Valentijn en Richard werkte heel secuur. Ze ruimde alles aan het einde van de dag helemaal op. Tot het vegen van de stoep aan toe.Ik vind dit bedrijf een aanrader!
Jan De HeusJan De Heus
07:31 19 Oct 22
Gewoon vakwerk en vriendelijke mannen die het uitvoerde.de gevelbekleding heeft een mooie uitstraling en totaalpakket ziet er professioneel uit!! Kan deze firma sterk aanbevelen
Linda van BokhorstLinda van Bokhorst
19:08 22 Jun 22
Naar meerdere offertes en mensen over de vloer gehad te hebben. Besloten met dit bedrijf in zee te gaan vanwege hun keurmerk en hun betrouwbare, open en eerlijke gesprek. Tip: de goedkopere offertes lees goed de lettertje wat je daadwerkelijk krijgt.Bij Opweg dus volledige vertrouwen en alles op professionele wijze aangepakt.De plaatsing verliep prima, zeer vakkundige monteurs die met je meedenken. Dat is in deze tijd heel wat waard. Het kost hun soms iets meer werk maar voor ons als klant is dit de service die je verwacht. Na 2 weken komen ze om alles weer even opnieuw af te stellen. Kortom wij waren en zijn erg blij met dit bedrijf. Nog nooit in een review 5 sterren gegeven maar zij verdienen het.
Nienke van der HorstNienke van der Horst
14:57 20 Apr 22
Het enige bedrijf dat ook echt langskwam voor het opstellen voor een offerte! Heel fijn, goede uitleg, niet alleen het gesprek voeren met de man in het huis. De prijs is gemiddeld. De schuifpui is echt prachtig dus prijs/kwaliteit vinden wij in orde! Ook bij het intekenen en bij de offerte advies gekregen over de keuzes en consequenties. Door een fout van de leverancier moest het uitgesteld worden en de communicatie daarover was duidelijk, snel en efficiƫnt! Het plaatsen van de schuifpui + raam ging snel. In 1.5 dag was alles af. Gemakkelijk en duidelijk overleg over bepaalde afwerkpuntjes. Er was wel nog een vraag over de factuur maar die is heel snel en goed opgepakt. Wij zouden Opweg zo weer gebruiken! Een van de collega's gaf aan dat ze nog een klus met een deur hadden dus daar gaan we nog naar kijken.
Jaco HerselmanJaco Herselman
13:33 12 Jul 19
Fijn bedrijf en makkelijke communicatie, paar keer ter plekke het werk opgenomen met 2 andere buren. Totaal in 3 dagen met 5-6 man onze voor- en achtergevels (3 woningen) alle gevelbekleding vervangen met keralit. Alle vragen werden tussentijds beantwoord en een nette oplevering met garantie.
js_loader